CHARLIE WINSTON GB
02/03/2017 21 h

Descobert al món ni més ni menys que per Peter Gabriel, qui va enregistrar als seus estudis Real World el seu primer material i qui el va triar personalment com a artista convidat del seu tour de l’any 2007, Charlie Winston és un dels talents més sòlids de l’actual escena britànica amb una trajectòria que no ha deixat de créixer des dels seus inicis: “Hobo”, el seu segon llarga durada va ser disc de platí i el va portar a formar part del cartell del festival barceloní Cruïlla l’any 2010, a més de ser un dels guanyadors dels premis EBBA (European Border Breakers Awards).

Al Black Music Festival interpretarà repertori dels seus quatre llargs, amb especial atenció a “Curio City” (15), un disc totalment escrit, interpretat i produït per ell mateix, on va ampliar la seva paleta musical amb elements electrònics, arranjaments de corda i l’ajut a les mescles de Ruahdri Cushnan, conegut pels seus treballs amb artistes com Ed Sheeran i Mumford And Sons, entre d’altres. “Curio City” és la demostració més clara de la riquesa musical de l’univers actual de Winston, influit segons les seves pròpies paraules per la música que ha estat escoltant des del 2014: Alt-J, Jon Hopkins, Kavinsky, o les bandes sonores de Clint Mansell.

Ah, i atenció. Winston és germà dels també músics Tom Baxter i la prometedora Vashti Anna.

Charlie Winston, Black Music Festival www.charliewinston.com

Franja Logos 17

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto les cookies per aquest lloc.