ELECTRO DELUXE & GIRONA JAZZ PROJECT BIG BANDFR & CAT
11/03/201721 h35€ / 30€ / 25€

Parlar dels francesos Electro Deluxe suposa fer-ho d’uns veritables mestres a l’hora de barrejar tradició jazzística i modernitat. La seva música combina elements del jazz ballable, el rap i el funk, sempre amb molt de groove, creant una simbiosi absoluta entre els instruments més habituals del jazz i samples que aporten eclecticisme al conjunt. Per això fins i tot amb compartit escenari amb gent com C2C, un dels col·lectius de turntablists més importants d’Europa, o el popular Ben L’Oncle Soul.

Al llarg dels seus més de setze anys de camí fet, Electro Deluxe han guanyat adeptes concert rere concert o gràcies als seus treballs discogràfics (quatre d’ells van ser número 1 a les llistes franceses de jazz i top ten de pop, tot i cantar en anglès). El més recent és “Circle”, que va veure la llum al passat mes de setembre.

Ara s’aproparan fins a Girona per oferir-nos un concert molt especial on recuperaran l’esperit del seu projecte Electro Deluxe Big Band (recollit al directe de 2012 a l’Olympia, “Live In Paris”), amb l’ajut d’uns vells coneguts del Black Music Festival: la Girona Jazz Project Big Band, que a més el 2017 celebren els seus primers deu anys de trajectòria. Una oportunitat única de divertir-nos amb una proposta –en coproducció exclusiva amb l’Auditori de Girona- mai vista al nostre territori.

 www.electrodeluxe.com

Franja Logos 17

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto les cookies per aquest lloc.